ontour_Breezand_02-04[32938]

Zaterdag 4 februari ging de fractie op tour in Anna Paulowna en Breezand.

Inzet was te horen wat men van de nieuwe gemeentelijke website vindt en of men bekend is met de Argu-app. De website is geen onverdeeld succes.

Het aanvragen van documenten en maken van afspraken via de site wordt goed gewaardeerd maar daar blijft het wel bij. Het zoeken van informatie is lastig of lukt niet. Dan is er ook een groep die de website niet gebruikt. Regelmatig wordt genoemd dat het verstrekken van informatie op papier een betere manier is. Het terugkeren van gemeentenieuws in de CTR wordt vaak genoemd. Dan krijg je het onder ogen en lees je het. Mensen gaan niet naar de website om te kijken of er nieuws is. Als goed voorbeeld werd de deze week verschenen zorgspecial genoemd.

Een veel gehoorde klacht is dat e-mails of brieven niet beantwoord worden. De Argu-app is slechts bij een enkeling bekend. Bij veel mensen die we gesproken hebben zei de naam Argu niets.