hoender1Zondag 20 december werd door fractie en bestuur van LADA een bezoek gebracht aan Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna. Met treintje en gids ,een van de vele enthousiaste vrijwilligers, werd eerst koers gezet naar Stichting Leeuw, waar een demonstratie werd gegeven van een wereldprimeur , de jaagsimulator waarmee de dieren weer leren achter  hun voedsel aan te jagen en dit zelf te bemachtigen waardoor het mogelijk wordt deze weer in de natuur vrij te laten. Vervolgens met uitleg van onze deskundige gids een rondgang lang de vele diersoorten. hoender2Nadat we even in restaurant Veer hebben doorgewarmd werd koers gezet naar  bistro Lutje  op Lutjestrand  waar werd genoten van de warme hap, een aanrader hier is de vermaarde Lutjeburger waar je echt aan vast staat. Dit samenzijn stond in het teken van het afscheid als bestuurder van LADA van Ebe Elzinga. Ebe kreeg lovende woorden van Rob Ravensteijn en gaat nu deel uitmaken van de LADA denktank.