kooibos3Het herfstachtige weer op dinsdag kon bestuur en fractie van LADA er niet van weerhouden naar buiten te trekken. In Hippolytushoef werd een bezoek gebracht aan het Kooibos. Burgerkracht kan leiden tot grootse zaken, zo bleek. De voormalige eendenkooi lokt niet alleen eenden en meerkoeten, ook voor wandelaars, kinderfeestjes, picknicks is plek. Trouwlustigen hebben zich hier weer vertoond voor foto’s. Het nieuwe hotel is alleen geschikt voor insecten.

LADA liet zich rondleiden door enkele vrijwilligers van het eerste uur. Een bloemetje en een envelop met inhoud voor het project viel hun ten deel. Sponsoring is welkom voor de vele plannen die nog in het vat zitten. Een stichting is in voorbereiding. Participatie is ook plezier en zingeving. Nu nog wat zon en warmte. We proberen wat maar beloven niets.

Kooibos1         kooibos2