Voor de verkiezingen komen de partijen alle dagen bij je op de stoep, daarna zie je de eerstvolgende 4 jaar niet meer…Dat hoor je vaak als je met mensen over politiek praat. Gelukkig is de praktijk ook wel eens anders (als het aan LADA ligt tenminste). LADA kon al 4 dagen  na de verkiezingen een eerste daad stellen. Studio WJN in Winkel, een club die zich bezig houdt met muziekonderwijs en die jonge mensen de gelegenheid geeft met muziek kennis te maken, in bandjes te spelen etc., had wel belangstelling voor de gebruikte campagneborden. Zij hebben ook vaak borden aan lantaarnpalen staan en plaatsen uit kostenoverweging graag gebruikte borden. U begrijpt dat LADA hier helemaal achter staat. We slaan zelfs twee vliegen in een klap. Voor wat betreft duurzaamheid: er wordt een grote stapel board hergebruikt. Voor wat betreft leefbaarheid in de kernen: een kleine, nuttige, club krijgt een steuntje in de rug. Op de foto ziet u de borden ter plaatse worden afgeleverd.

WJN