Het schaamtegevoel overheerst bij het zien van het journaal van gisteravond. Niet alle details zijn nog bekend, daar zullen we nog achteraan gaan. Wel hebben wij al een aantal klachten ontvangen van kandidaten die na een vierjarige studie zich moesten presenteren in 2 minuten tijd. Schandalig. Hollands Kroon is financieel gezien eerder toe aan een personeelsstop. Probleem is dat het ambtenarenapparaat teveel financiële ruimte krijgt. Via de begrotingsbehandeling krijgen we daar als raad onvoldoende grip op. Daar zullen we ook nog zeker over spreken.

Onvoldoende begrepen. Verenigingen en stichtingen moeten krabben en bijten en dan nu dit. De dure stoelen kunnen misschien een plek krijgen in het Rariteitenmuseum Hollands Kroon. Zal zeker veel bezoekers trekken.
 
Als we alle informatie op een rij hebben zullen we ons uitgebreider laten horen. Op de foto Wim van Twuijver , gemeentesecretaris en the voice van HollandsKroon