Lees hier het verslag tot met 12 november

Komende weken gaat LADA alle 22 dorpskernen te voet langs. Een flitscampagne. Luisteren naar wat de burger te vertellen heeft over de leefbaarheid in de eigen woonkern Ook over de verwachtingen en wensen voor de nieuwe gemeente Hollands Kroon. Met spontane gesprekken en via enquêtevragen wil LADA zich presenteren in het gebied, ook buiten Niedorp. De politieke stijl en praktijk “Democratie Anders” heeft eerder in Niedorp veel waardering en steun gekregen. Constructief meedenken, kritisch zijn, zeggen waar het op staat, onafhankelijk van landelijke politieke partijen kan binnenkort ook in Hollands Kroon de nieuwe norm worden voor lokale politiek. In dat streven zal ook zo spoedig mogelijk de samenwerking met andere (lokale) partijen worden gevonden. LADA, dat is de burger, 365 dagen per jaar. Alleen zo verkleinen we de afstand burger – bestuur en bouwen we lokaal aan een leefbare wereld.

Lees hier het verslag tot met 12 november