Op vrijdag 8 april a.s. is de hoorzitting van de vaste Kamercommissie van Binnenlandse Zaken inzake de herindeling Niedorp, Wieringen, Wieringermeer en Anna Paulowna.

LADA heeft zich ten doel gesteld alle mogelijke middelen te gebruiken om deze herindeling te verhinderen. Nu kunnen wij nog invloed uitoefenen op de besluitvorming van de Tweede Kamer. Daarom willen wij met zo veel mogelijk mensen naar Den Haag om onze argumenten tegen deze herindeling kracht bij te zetten.

Dit is één van de laatste momenten waarop wij nog iets kunnen doen. Wij hebben heel lang moeten wachten voordat er weer een Kamercommissie was na de verkiezingen. In de tussentijd hebben de gemeentebesturen van de beoogde fusiegemeenten er alles aan gedaan om de inwoners te laten geloven, dat de herindeling al in kannen en kruiken is. Zelfs de tijdelijke huisvesting is al vastgesteld. Met alle kosten die dit met zich meebrengt.

Maar beter ten halve gekeerd als ten hele gedwaald. Het kan nog steeds!!

Maar dat kunnen wij niet met onze fractieleden en het bestuur alleen.

Dus meld u aan om mee te gaan naar Den Haag. LADA regelt het vervoer. U kunt zich aanmelden via secretariaatlada@gmail.com of telefonisch 0226-422009 en 06-51781883.

De bussen vertrekken om 8.00 uur. Opstapplaatsen in Winkel, Nieuwe Niedorp en ’t Veld. U dient een legitimatiebewijs mee te nemen voor toegang tot de Tweede Kamergebouwen.

DE AGENDA : KLIK HIER

PETITIE DONNER JAN JONG : KLIK HIER